Träffen äger rum i ÅFs nya ”skrapa” i Göteborg och erbjuder ny kunskap samt möjlighet att träffa och lära känna andra företag inom subsea-området. ÅF presenterar sin verksamhet, vi omvärldsbevakar kring vågenergi och vi analyserar subseavärdekedjan.

OffshoreVäst-medlemmen ÅF – är ett av Sveriges största ingenjörs- och konsultbolag med verksamhet inom sektorerna energi, industri och infrastruktur. Nyligen förvärvades REINERTSEN Sverige AB, vad innebär det för ÅFs verksamhet inom området offshore? ÅF är även utsedda till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga civilingenjörer, vad är hemligheten?

Dessutom! Ulf Lindelöf från Waves4Power kommer och berättar om gröna energilösningar baserade på vågenergi. Vilka är möjligheterna och utmaningarna?

Program:

ÅF – Process Industry Presentation av ÅFs verksamhet

Gröna energilösningar baserade på vågenergi Ulf Lindelöf, VD Waves4Power

Kaffe

Vad har du på agendan just nu? – inspel runt bordet.

Kort rapport från konferenserna Subsea Valley Conference 2017 och Ocean Business – mötesplats för havsteknologi. Hans Larsson, BRG och Sofia Regell Hallström, MMT

Hur kan vi nyttja subsea värdekedjan för mer samarbete och affärer?

Dag: 17 maj

Tid: 13.00 – 16.00

Plats: ÅF, Grafiska vägen 2, Göteborg

Sista anmälningsdag: 15 maj

Till anmälan!

Kontaktperson: Kerstin Hindrum kerstin.hindrum@ri.se Tel 010-516 65 86

Västsvensk Subsea är ett nätverk för västsvenska företag verksamma inom Subsea-området. Syftet med nätverket är att samla och stärka konkurrenskraften hos västsvenska företag genom ökad samverkan och ökad synlighet för den kompetens som finns i regionen.