Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Till Havs!

29 november, 2016, 10:45 - 12:00 CET

Välkomna tisdagen 29 november 10.45 då projektledare i Till havs! Heidi Laine Lundgren berättar om planeringen av två stora havsbaserade vindkraftsprojekt, vad de kommer att innebära för närområdet och hur man framgångsrikt jobbar kring kommunikationen!

Mycket pekar på att den största potentialen för vindkraftsutbyggnad i södra Sverige finns till havs. Två stora projekt planeras utanför Blekinge och i Hanöbukten – Blekinge Offshore och Taggen vindpark – som tillsammans kan komma att producera runt 9 TWh årligen!

Heidi Laine Lundgren har drivit projektet för Sölvesborgs kommun sedan augusti 2015. Syftet med Till Havs! är att förbereda näringslivet inför de möjligheter två investeringar på sammanlagt ca 60 miljarder kronor innebär. Varmt välkomna!

Var: Naturum Vattenriket i Kristianstad, Härlövsängaleden 2.

Hitta till Naturum: Naturum Vattenriket ligger nära stationen. Gå över järnvägsspåret mot Tivoliparken/Tivolibadet och följ träbron ut. För den bilburna är det skyltat från tillfartsvägarna mot Kristianstad och gratis parkering finns i anslutning till Naturum.

http://www.vattenriket.kristianstad.se/naturum/hitta.php

När: tisdagen 29 november 10.45-12.00, fika på plats från 10.45!

Hur: Anmäl er här senast 25 november!

Kostnadsfritt. Begränsat antal platser, först till kvarn! Allergier eller andra önskemål kring fikan?

Kontakta jakob.economou@kfsk.se / 072 885 49 45

Evenemanget arrangeras av Skånes vindkraftsakademi i samarbete med Region Skåne, Till Havs!, Länsstyrelsen i Blekinge och Sölvesborgs kommun.

Detaljer

Datum:
29 november, 2016
Tid:
10:45 - 12:00
Evenemang Kategori:

Plats

Naturum Vattenriket
Härlövsängaleden 2
Kristianstad, Sverige
+ Google Map