Vad är på gång inom offshore vind och havsenergiområdet? Vad är senaste nytt inom offshorebranschen och hållbar energi? Kom till vår årskonferens i oktober och ta reda på svaren.

Den 18-19 oktober samlas vi på Aspenäs Herrgård i Lerum för OffshoreVästs årskonferens i form av ett lunch till lunch möte där du får höra om de senaste trenderna och senaste nytt från medlemmarna. Agendan är ännu under utveckling men bland talarna finner du Energimyndigheten som kommer att presentera sin strategi för havsenergi. Roger Berg (Saab Kockums) kommer att tala om utvecklingen inom undervattensteknik och autonoma farkoster. Dessutom kommer du att få en exposé från några av våra medlemmarnas pågående utvecklingsprojekt. Sätt redan nu en markering i din kalender och anmäl dig via knappen nedan:

OBS! Årskonferensen är kostnadsfri och exklusiv för dig som är medlem eller också speciellt inbjuden gäst. Vill du presentera något eller har uppslag på samarbetsprojekt är du välkommen att höra av dig till Erik Bunis.

Share This