Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Evenemangsvynavigation

Tidigare Evenemang

januari 2018

Workshop: Nedsänkningsbara odlingar

16 januari,09:00 - 12:00 CET
Kristineberg Sverige

Stängd workshop som anordnas av OffshoreVäst och Lysekils kommun vid Kristineberg Marine Research & Innovation Center där vi diskuterar nedsänkningsbara odlingar.         

Mer information »

Workshop fossilfria vattenvägar och vattenbruk

24 januari,10:00 - 15:00 CET
Kristineberg, Sverige

Intresset för området är stort och timingen är rätt. Vi utökar därför mötet till en workshop och öppnar för samverkan och finansiering med andra program/projekt inom relaterade områden. Mötet har vi flyttat till Kristinebergs marina forsknings och innovationscentrum i Fiskebäckskil och hoppas på en stor uppslutning trots lite längre resväg. Fokus kommer att ligga på följande områden: Synergier med pågående, anslutande projekt. Finansieringsmöjligheter. Kan vi finna delprojekt inom området och hitta finansieringsvägar för dessa? Workshopen blir ett samarrangemang mellan FORT,…

Mer information »
februari 2018

Diskussion Testsite Skagerrak

28 februari,09:30 - 14:30 CET

Information och diskussion kring Testsite Skagerrak - ett samlat havsbaserat erbjudande för test- och demonstration. Detta evenemang är endast öppet för särskilt inbjudna!

Mer information »
mars 2018

Nordic wind seminar

23 mars,08:00 - 12:00 CET

Recent development in offshore wind in Sweden Proposal to remove the grid connection cost. Under det årliga "Nordic wind seminar" som arrangeras av advokatbyrån Bird & Bird i Stockholm, kommer vi att finnas på plats för att lyssna på bl.a. Giles Dickson, WindEurope. I fokus för det kostnadsfria seminariet står förslaget att slopa kostnaderna för att ansluta till näten och marknaden för havsbaserad vind i allmänhet.

Mer information »
april 2018

Frukostmöte + Workshop Digitaliserade hav

Hur kan AR, VR och andra digitaliseringslösningar användas inom havsbaserad industri? Ta reda på detta den 5 april då ett fullspäckat frukostmöte och en workshop arrangeras i Göteborg.

Mer information »
+ Exportera evenemang